Live

ZU IS YOU

Fousheé, pe primul loc în Most Wanted cu hitul „Deep End”

Fousheé, pe primul loc în Most Wanted cu hitul „Deep End”
Fousheé are 29 de ani și vine din New York, Statele Unite ale Americii. Compune muzică de ani buni, dar a dat de succes la nivel internațional odată cu lansarea piesei „Deep End”. Cântecul este hit pe TikTok și în general pe internet, dar și în topurile din toată lumea. Începând cu 15 mai 2021, este „number one” și în ZU Most Wanted. Ah, și în caz că te întrebai, numele ei se citește „fuu-șei”. :)


Artista a preluat conducerea topului de la Masked Wolf. Rapper-ul australian a fost în fruntea clasamentului timp de 4 săptămâni cu hitul „Astronaut In The Ocean”. A avut parte de o reușită notabilă, dar acum este nevoit sa treacă pe a doua poziție ca să îi facă loc lui Fousheé.

Mai jos poți să vezi care sunt primele 10 piese din ediția actuală de top Most Wanted. Poți vezi întregul clasament (40 de piese) și să votezi hiturile care îți plac pentru următoarea emisiune aici: radiozu.ro/mostwanted.

TOP 10 RADIO ZU MOST WANTED:
10. Ofenbach & Quarterhead ft. Norma Jean Martine - Head Shoulders Knees & Toes
09. 3 Sud Est & Andra - Jumătatea mea mai bună
08. Irina Rimes x Cris Cab - Your Love
07. Jason Derulo - Take You Dancing
06. Maluma - Hawai
05. Zubi & Anatu - Sugar
04. Tiësto - The Business
03. Lopez, Maluma - Pa Ti
02. Masked Wolf - Astronaut In The Ocean
01. Fousheé - Deep End

START VOT!

Adi Mihăilă „The Hitman” prezintă Most Wanted, clasamentul celor mai tari hituri ale momentului, în fiecare sâmbătă de la 13:00 la Radio ZU. Poți să asculți emisiunea și în reluare duminică de la ora 20:00.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate