Live

ZU IS YOU

FORZA ZU vine în SIBIU. 23 mai. Piața Mare

FORZA ZU vine în SIBIU. 23 mai. Piața Mare

Acum 4 ani am vrut să facem un concert, dar România a vrut mai mult. De aceea, an de an de atunci facem istorie. Au cântat cu noi Brașov, Timișoara, Iași și Cluj-Napoca. Anul acesta...
 

SIBIU! FORZA ZU vine la tine! Sâmbătă, 23 mai, ora 18:00. Cel mai mare concert din România devine și mai mare. Ne întâlnim să cântăm împreună în Piața Mare. Un loc de poveste. O scenă epică.

Forza ZU unește zeci de superartiși cu zeci de mii de voci într-o singură zi. Ai intrare liberă la cel mai mare concert din România. Ți-ai pregătit vocea?

Lista completă a artiștilor și trupelor care vor urca pe scenă: B.U.G. Mafia, Loredana, Pact, Andra, Raluka, Smiley, Delia, Mihai Constantinescu, Alex Velea, Vunk, Antonia, Proconsul, Stela Enache, Daniel Iordăchioae, Holograf, Fly Project, Guess Who, Maximilian, Shift, Randi, Uddi, Nadir, Marius Moga, Adda, Lidia Buble, Adrian Sînă, Lariss, Otilia, Maxim, Ami, Carmen, Ruby, What's Up, Andreea Bănică și 3 Sud Est.

Concertul va fi transmis live pe ZU TV, la Radio ZU și pe pagina de Facebook Radio ZU. 
Facebook event: www.facebook.com/events/992239170810995

SIBIU, hai să facem istorie!


Eveniment cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu.


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate