Live

ZU IS YOU

Forza ZU 2023: The Motans i-a dăruit chitara sa unui fan

 Forza ZU 2023: The Motans i-a dăruit chitara sa unui fan

The Motans a deschis a zecea ediție de Forza ZU, iar la finalul show-ului i-a dăruit unui fan o ZUper exeperiență.


Weekendul trecut, pe 9 septembrie, Piața Sfatului din Brașov s-a transformat în cea mai mare sărbătoare a hiturilor românești.

Primul artist care a urcat pe scena Forza ZU 2023 a fost The Motans. Printre mii de lumini și oameni, artistul a cântat unele din cele mai iubite hituri din repertoriul lui: „Insula”, „Poem”, „Versus”,  Înainte să ne fi născut”.

La final de concert, The Motans a dărut unui fan experiența de a avea chitara cu care trupa a cântat pe scena Forza ZU:

„E o onoare pentru noi să deschidem acest festival care deja are o tradiție și e la a zecea ediție, ceea ce ne bucură enorm de mult. Și noi avem o tradiție. Iubim să dăruim ceva. Iar de data aceasta, colegul meu Alexandru Kaulitz o să aleagă pe cineva din public și o să dăruiască această chitară minunată la care s-a și cântat.”, a spus Denis pe scena Forza ZU 2023.

Urmărește momentul aici!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate