Live

ZU IS YOU

Flick Domnul Rimă: „În trecut, ideea de a lucra la un radio nu era nici măcar în Top 10!”

Flick Domnul Rimă: „În trecut, ideea de a lucra la un radio nu era nici măcar în Top 10!”
De ce? Pentru că lucra în contabilitate, era călduț, deloc drăguț, dar ce să-i faci!? Să faci ce decide viața pentru tine, cam așa a început povestea lui Flick în radio. Ca o provocare pe care i-a aruncat-o viața în față și pe care el a acceptat-o fără să stea pe gânduri. 
 
Alături de tine și de Răzvan Popescu, Flick se asigură să pună semnul exclamării la finalul afirmației „România este ZU de 10 ani!”, în fiecare zi de la 16:00 – 18:00. Și… bineînțeles… să găsească cea mai tare rimă, dar asta știi deja!
 
„Sunt 10 ani de Radio ZU, dintre care 8 de Flick la Radio ZU. Dincolo de faptul că aventura mea aici reprezintă și cel mai longeviv job pe care l-am avut este și locul unde pot spune că m-am împlinit profesional, deși în trecut ideea de a lucra la un radio nu era nici măcar în <<top10 ce-ai vrea să te faci când vei fi mare>>”.
 
România este ZU de 10 ani. Îți mulțumim că ne asculți în fiecare zi, pentru că și datorită ție România este ZU de 10 ani. FIX pentru asta Flick Domnul Rimă te premiază. 
„Am convenit cu Popescu ca în emisiunea noastră să dăm premii pe 2 roți. El dă biciclete, eu voi da Hoverboard-uri. Măcar prin premii să provocăm oamenii să fie echilibrați, dacă prin ce spunem pe radio nu reușim :)!”.

 
 
Flick are de dat 10 hoverboard-uri Cameleon Smart Balance. Ascultă-l și unul poate fi al tău!
Stai pe ZU! 10 ani. 1 radio.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate