Live

ZU IS YOU

Eroii ajutați în Orașul Faptelor Bune se întorc să doneze pentru alți eroi

 Eroii ajutați în Orașul Faptelor Bune se întorc să doneze pentru alți eroi
Unele dintre cele mai emoționante momente care au devenit deja tradiție în Orașul Faptelor Bune sunt acelea în care cei care au fost ajutați vin să ajute, la rândul lor. Atât de multe sunt aceste momente încât putem spune că Orașul Faptelor Bune este o comunitate în continuă creștere. 
 
Bucuria revederii frumoșilor pe care Îngerii din Orașul Faptelor Bune i-au ajutat în trecut, au experimentat-o DJ-ii Radio ZU și anul acesta, în ultima zi din Orașul Faptelor Bune, în Casa Radio ZU din Oradea, din cadrul Târgului de Crăciun. 
 
Pentru Cristi, studentul de 23 de ani diagnosticat cu leucemie, și-au unit forțele români din lumea întreagă, printre care doi Florini, eroi care au găsit la rândul lor ajutor în Orașul Faptelor Bune. 
 
Primul Florin, campion la proba de 200 de km patine cu rotile, a rămas paralizat de la abdomen în jos în urma unui accident de motocicletă. Tânărul de 25 de ani nu a uitat de ajutorul primit în cadrul celei mai frumoase campanii de radio și a venit la rândul lui să doneze.

La fel a procedat și cel de-al doilea Florin, poveste de viață incredibilă adusă în fața Îngerilor din Orașul Faptelor Bune în ediția de Paște, 2021. Florin este multiplu campion mondial la karate și „Maestru emerit al sportului", decorat de Casa Regală. Dar un banal salt într-o piscină i-a schimbat cursul vieții. Tânărul și-a fracturat coloana în timpul unei sărituri în bazin, iar acum este imobilizat. 
 
Privește cât sunt de minunați:
 

Urmărește-ne LIVE pe radiozu.ro/orasulfaptelorbune!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate