Live

ZU IS YOU

#OFB2021: Buzdu și Morar se urcă în bradul de Crăciun din Oradea

#OFB2021: Buzdu și Morar se urcă în bradul de Crăciun din Oradea
Buzdugan și-a dorit să shimbe puțin decorul din Piața Unirii, Oradea. Așa că a promis că se urcă în bradul care se află în inima Târgului de Crăciun din Oradea. Morar l-a ajutat să își împlinească această dorință. 
 
Am numărat banii din urna pentru Cristi, urmează să scoatem la licitație 10 bancnote a câte 20 de lei, dar până atunci avem de îndeplinit un vis, acela a lui Buzdugan de a se urca în bradul de Crăciun.
 
Așa că cei 2 DJ-i nebuni, care îi fac pe oameni mai buni, s-au urcat până în vârful bradului de Crăciun din Piața Unirii, Oradea. Din aceste momente spontane și nebune ne luăm noi energia pentru o săptămână, zi și noapte, de fapte bune!

„Coborăm de aici dacă se mai donează încă 3000 de euro pentru povestea Iasminei”, a spus Morar.

Și telefonul minune a venit! Cei doi au coborât din brad și urmează să înceapă licitația pentru Cristi și întâlnirea pe Zoom cu Iasmina și părinții ei.

Dacă pare incredibil, dă un play aici! În ce brad să se mai urce cei doi nebuni? Dați-le idei! 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate