Live

ZU IS YOU

„Djadja” bate „Impar” și devine noul „number one” în Most Wanted

„Djadja” bate „Impar” și devine noul „number one” în Most Wanted
Mark Stam a dominat topul celor mai tari hituri de la ZU timp de 3 săptămâni cu piesa „Impar”, dar acum avem un nou number one. Aya Nakamura devine lider de clasament cu „Djadja”.

Piesa a ajuns la ZU ca noutate în #TorpedoulLuiMorar, iar în scurt timp a devenit un fel de vedetă a playlist-ului. Dacă simți că ar trebuie să fie alt artist cu alt hit pe primul loc în Most Wanted, atunci te invităm să îți votezi preferații AICI și vedem ce iese în ediția de săptămâna viitoare!



Adi Mihăilă „The Hitman” prezintă Most Wanted, topul celor mai tari hituri ale momentului, în fiecare sâmbătă de la 13:00 la Radio ZU. Poți să asculți emisiunea și în reluare în fiecare duminică de la 20:00.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate