Live

ZU IS YOU

Ce e nou în Torpedoul lui Morar?

Ce e nou în Torpedoul lui Morar?
„Marfă” proaspătă în Torpedoul lui Morar. Îți spunem atât - Imagine Dragons, Kazka, Kapushon & Pavel Stratan sau 7 Klasse. Îți sună cunoscute, toate, corect? Le-ai auzit în săptămâna trecută ON AIR, dar nu ar strica să le ascultăm și împreună, aici.

Hai să vedem ce e nou în Torpedoul lui Morar?

„Natural” - Imagine Dragons. Peste 100 de milioane de vizualizări in 3 luni de la lansare.„Plakala” - Kazka. Piesa Nr. 1 în Shazam în Ukraina și un ZUper succes și la noi.„În satul meu se lasă toamna”: Kapushon & Pavel Stratan. „O lucrare din suflet pentru voi”, nimeni nu explică mai bine piesa decât Kapushon.„Fata urbana” - 7 klasse. După ce ne-au cântat-o LIVE în parcarea din fața radioului, merită să-i anunțăm pe băieții de la 7 Klasse că au piesă în Torpedou. Play pe...Toate piesele din Torpedoul lui Morar, AICI.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate