Live

ZU IS YOU

Ce trebuie să știi despre FORZA ZU. Informații despre acces, orar și altele

Ce trebuie să știi despre FORZA ZU. Informații despre acces, orar și altele


01. Forza ZU, cel mai mare concert din România, se întâmplă sâmbătă, 17 mai, pe Cluj Arena. Hai să facem istorie!
 
02. Accesul pe stadion se face începând cu ora 15:00.
 
03. Intrarea este liberă în limita a 55.000 de persoane. Aceasta este capacitatea maximă a stadionului pentru eveniment. Vei primi o brățară verde care îți permite accesul pe Cluj Arena. Pentru siguranta evenimentului, este permis accesul doar in limita capacitatii maxime a stadionului. Odata ce capacitatea maxima este atinsa, accesul pe stadion nu mai este permis.
 
04. Permitem accesul oamenilor de orice vârstă. Copiii mai mici de 14 ani trebuie să vină însoțiți de un adult.
 
05. Este permis accesul cu aparate foto și camere de filmat. De asemenea ai voie să vii cu mâncare atât timp cât nu este într-un recipient dur. Deci poți să îți iei un sandviș cu tine dacă vrei.
 
06. NU ESTE PERMIS ACCESUL CU băuturi, recipiente sau ambalaje dure (sticle, termosuri, cutii de metal, cutii de plastic, parfumuri, etc.) și umbrele. În caz că plouă recomandăm folosirea unei pelerine de ploaie.
 
07. Ca să nu te încurci pe stadio și ca să te simți în siguranță vor fi acolo 160 de voluntari și 155 de agenți de pază.
 
08. Există 7 porți deschise pentru accesul public: cele de lângă Tribuna 1 (lângă noua Sală a Sporturilor), cele de lângă Peluza Gazdelor (dinspre Hotel Sport) și cele de lângă Tribuna 2 (dinspre Parcul de Copii). Accesul către intrări se face din Aleea Stadionului și Splaiul Independenței.
 
09. Poți să îți cauți loc la Tribuna 1, Tribuna 2, Peluza Gazdelor sau pe gazon.
 
10. De la ora 17:00, MC Adi Mihăilă „The Hitman” și DJ Energy K sunt gata să te pună în mișcare la warm-up.
 
11. Ora 19:00. Buzdugan și Morar dau startul concertului. Pe scenă vor urca: B.U.G. Mafia, Smiley, Alex Velea, Antonia, Elena Gheorghe, Horia Brenciu, Nicole Cherry, Andra, Raluka & DJ Sava, What's Up, Cabron, Lora, Delia, Voltaj, Deepcentral, Andreea Banica, Shift & Marius Moga, Red Blonde, Sore, CRBL, Adda, Vama, Holograf, Anda Adam, Skizzo Skills, Speak, Mandinga, Maxim, Alina Eremia și Connect-R.
 
12. Scena este de-a dreptul impresionantă! Are o deschidere de 60 de metri. Și ca să fie show-ul de neuitat am pregătit 500 de baloane cu lumini colorate, confetti „fără număr” și 500kW de lumini și sunet. BLANĂ!

13. Pe ecranele gigant de la scenă vor rula versurile fiecărei piese cântate la concert. Păi da! Facem un mare karaoke pe stadion. 
 
14. Dacă nu ai cum să ajungi la Cluj Arena ca să vezi Forza ZU atunci urmărește concertul live de la ora 17:00 la Radio ZU, pe pagina de Facebook Radio ZU, pe www.antenaplay.ro și de la ora 19:00 la ZU TV.
 
15. Distracția continuă până la orele târzii din noapte. Concertul se încheie în jurul ore 1:00, dar nu ai niciun motiv să pleci acasă. Continuăm cu un ZUPER AFTER PARTY!

16. A doua zi vrem să-ți vedem pozele de pe Facebook și Instagram cu #FORZAZU.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate