Live

ZU IS YOU

Câștigă o nuntă ZU de 35000€! Înscrie-te la Luptă pentru Nuntă 2020!

Câștigă o nuntă ZU de 35000€! Înscrie-te la Luptă pentru Nuntă 2020!
Buzdu și Morar vor să te ducă la altar! Este al doilea an la rând în care căutăm cei mai ZU miri ca să le facem cea mai ZU nuntă la Ambasad'Or Events.

Te pregătești de căsătorie și vrei o nuntă în valoare de 35000€? Dacă da, atunci ia-ți jumătatea și înscrie-te la Luptă pentru Nuntă!

FORMULARUL DE ÎNSCRIERE este AICI: radiozu.ro/nunta.

Ce se întâmplă dacă te alegem pe tine și perechea ta? E simplu, timp de o săptămână veți avea parte provocări zilnice care mai de care. Veți concura cu alte două cupluri finaliste, iar scopul este să ieșiți învingători în fiecare zi, astfel încât premiul cel mare să fie al vostru. Îți poți imagina? 35000€ doar pentru nunta ta!

Rămâi alături de noi ca să urmărești aventurilor cuplurilor care se vor lupta pentru cea mai ZU nuntă. Urmează o luptă dreaptă pentru o casă de piatră! #LuptaPentruNunta
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate