Live

ZU IS YOU

BRomania și Codin Maticiuc „dau din casă” despre filmul Miami Bici (interviu integral)

BRomania și Codin Maticiuc „dau din casă” despre filmul Miami Bici (interviu integral)
Astăzi, în #MorningZU, Buzdu și Morar au avut invitați de „peste Ocean". În studioul ZU au venit BRomania și Codin Maticiuc și au făcut cele mai ZUper dezvăluiri despre „Miami Bici", cel mai așteptat film al lunii februarie.




„Miami Bici” este una dintre cele mai așteptate comedii românești.

Produsă de Codin Maticiuc, în regia lui Jesus del Cerro, pelicula va avea premiera în cinematografele din România pe 21 februarie.
 
„Miami Bici” spune povestea  a doi români, Ion (Matei Dima) și Ilie (Codin Maticiuc), care pleacă în SUA ca să atingă visul american și să se îmbogățească.

Dar lucrurile se complică atunci când în peisaj apare Albanezul (Florin Piersic Jr.) care se foloseste de legăturile sale de peste Ocean si îi trimite pe cei doi în Miami.

Din distribuţie mai fac parte Florin Piersci Jr., Letiţia Vlădescu, Arami Malaise, Chloe Malaise şi Rene Toledo Jr.


 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate