Live

ZU IS YOU

Avem 5 piese noi în playlist. Ascultă-le!

Avem 5 piese noi în playlist. Ascultă-le!
Muzică nouă în playlist la ZU. Avem Calvin Harris & Rag ‘n’Bone Man cu „Giant”, Carla’s Dreams cu „Luna”, Future Animals cu „Crazy Love”, Sam Smith & Normani aduc „Dancing With A Stranger”, dar și The Prince Karma care cântă „Later Bitches”.
Ascultă-le și aici.

Calvin Harris & Rag ‘n’Bone Man – Giant

Lansată în ianuarie 2019, piesa „Giant” a strâns deja peste 5 milioane de vizualizări pe Youtube.



Carla’s Dreams – Luna

„Luna” este a patra piesă din „Nocturn”, proiect pe care băieții de la Carla’s Dreams l-au lansat în decursul a 200 de zile. O piesă cu un stil aparte, o piesă despre dependență.



Future Animals – Crazy Love

Morten Ristorp și Stefan Forrest, cei doi componenți ai trupei daneze Future Animals, aduc în playlist la ZU „Crazy love”. Stai cu urechile pe ei!



Sam Smith & Normani – Dancing With A Stranger

Aproape 3 milioane de vizualizări pe Youtube pentru „Dancing With a Stranger”, piesă lansată de Sam Smith & Normani pe 29 ianuarie. Frumoasă evoluție.



The Prince Karma – Later Bitches

Peste 4 milioane de căutări în Shazam pentru piesa „Later Bitches” pe care The Prince Karma a lansat-o acum 4 luni. Not bad!



Și, că tot a venit vorba de piese la ZU. Topul Most Wanted e aici!
Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate