Live

ZU IS YOU

„All This Love” bate „Taki Taki” și devine noul No. 1 în Most Wanted

„All This Love” bate „Taki Taki” și devine noul No. 1 în Most Wanted
DJ Snake, Selena Gomez, Ozuna și Cardi B au dominat clasamentul celor mai tari hituri de la Radio ZU timp de 3 săptămâni. „Taki Taki” și-a meritat primul loc în Most Wanted, dar acum avem un nou lider în top. Este vorba de „All This Love”, hitul semnat de JP Cooper și Mali-Koa.



Găsești topul intregral în secțiunea MOST WANTED de pe radiozu.ro. Aici poți să îți votezi piesele preferate ca să schimbi ordinea clasamentului pentru săptămâna viitoare.

Adi Mihăilă „The Hitman” prezintă Most Wanted, topul celor mai tari hituri ale momentului, în fiecare sâmbătă de la 13:00 la Radio ZU. Poți să asculți emisiunea și în reluare în fiecare duminică de la 20:00.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate