Live

ZU IS YOU

Alina Eremia cântă „De sticlă” LIVE în Morning ZU

Alina Eremia cântă „De sticlă” LIVE în Morning ZU
Alina Eremia este WOW și a demonstrat-o din nou în Morning ZU. Sigur, sigur ai auzit-o sau ai văzut-o, dar parcă niciodată nu e suficient.
Iată despre ce vorbesc!
Ascultă „De sticlă”!

 


„În ultimul timp am reușit să petrec foarte timp în studio așa cum mi-am propus, am scris multe piese și mă bucur că, în sfârșit, puteți asculta primul single dintr-un calup de piese ce vor fi lansate anul acesta. Este o melodie la care am lucrat cu Denis (The Motans),  cu Marco și Seba și este ca un closure, în urma unei relații care te-a consumat, în care unul a iubit mai intens ca celălalt, a fost mai vulnerabil (inima de sticlă), iar celălalt a subapreciat-o, nu a știut să o protejeze. Videoclipul regizat de NGM Creative amplifică mesajul și surprinde metafora din spatele versurilor. Să nu vă fie frică să aveți o inimă de sticlă, pentru că iubirea sinceră repară orice! Enjoy!”, declara Alina Eremia acum 2 luni, în ziua în care a lansat single-ul care are deja peste 6 milioane de vizualizări pe Youtube.
 
Altfel... n-am cum să nu-ți reamintesc că pe Alina Eremia o să o vezi la Forza ZU, pe 25 mai, la Galați. 
Te așteptăm acolo! Tu ești Forza ZU!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate