Live

ZU IS YOU

Forza ZU vine în Galați. 25 mai 2019. Salvează data!

Forza ZU vine în Galați. 25 mai 2019. Salvează data!
O dată pe an, România se adună împreună. Anu' ăsta hai și tu, la Galați e Forza ZU! A noua ediție a celui mai mare concert din România va avea loc pe 25 mai 2019, pe Stadionul Dunărea.

Cei mai tari artiști din România sunt gata să urce pe scenă doar dacă și tu ești gata să cânți alături de ei piesă cu piesă. Încă nu îți spunem despre cine este vorba, dar află că de săptămâna viitoare pornim #LeapsaForzaZU. Artiștii se vor anunța unii pe alții, cântând cover-uri ale pieselor fiecăruia în direct la Morning ZU.

Așa cum am făcut de fiecare dată în ultimii 8 ani, vom transmite Forza ZU în direct pe Radio ZU, RadioZU.ro, pagina de Facebook Radio ZU, contul de YouTube Radio ZU și pe ZU TV. Accesul pe stadio va fi liber, în limita locurilor disponibile.

Unim o țară pentru a noua oară. Salvează-ți data: 25 mai! Salvează locul: Stadionul Dunărea, Galați. Împreună facem cel mai mare concert din România - #ForzaZU.

Uite cum am anunțat orașul care va găzdui ZUper FENOMENUL anului 2019





Ascultă Imnul Forza ZU 2019!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate