Live

ZU IS YOU

AFTERMOVIE | Ziua 5 în Orașul Faptelor Bune

AFTERMOVIE | Ziua 5 în Orașul Faptelor Bune

Ziua 5 din Orașul Faptelor Bune. Ne-am continuat misiunea: de a uni oamenii care au de unde cu oamenii care au nevoie. Și-am reușit.


Florina va trăi timp de un an de zile fără grija banilor pentru terapiile copilului ei cu autism, Alexandra va avea posibilitea să audă lumea din jurul ei, David va avea o viață mai bună cu banii strânși pentru cele două costume speciale pentru arși, iar Ilinca va petrece mai mult timp cu mama ei. Am continuat să strângem bani pentru operațiile Mariei ca ea să poată avea o copilărie normală și i-am dat speranța Danielei că va putea merge și astfel, va putea să-și realizeze visul de a deveni medic pediatru. Tot astăzi, am fost „acasă” la Lupu' Orădean, iar el a venit în vizită pe la noi, unde ne-a fost coleg de fapte bune.

Ziua se încheie cu muzică LIVE. Dacă ieri a fost seara fetelor, cu Loredana, Andra și Mira, astăzi a fost seara băieților, cu SMILEY, CABRON, MARIO FRESH și JUNO, pe scena din Orașul Faptelor Bune. 

România, îți mulțumim că faci rai din ce dai!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate