Live

ZU IS YOU

AFTERMOVIE | Ziua 4 în Orașul Faptelor Bune

AFTERMOVIE | Ziua 4 în Orașul Faptelor Bune

Azi a fost o zi încărcată de emoții și plină de surprize în Orașul Faptelor Bune! 



Ne-am apucat de făcut fapte bune încă de la prima oră a dimineții. Am început ziua cu povestea lui Filip, un sportiv de performanță care visează să se întoarcă la pasiunea lui, patinaj-viteză, și să reprezinte România la Jocurile Olimpice. Am avut o vizită surpriză. Loerdana a sosit în casa Radio ZU, și ne-a fost colegă de fapte bune. Artista a trecut prin toate emoțiile din Orașul Faptelor Bune, a râs, a plâns, a cântat și a îndemnat comunitatea să doneze pentru Mișu, Ionuț și Octavian. La final de zi, Loredana a fost prezentă la Zona de Confort cu Adi Mihăilă-The Hitman, Raluca Benavides, Emma și Tea, în calitate de DJ.

În doar o oră, am strâns cei 30.000 de Euro pentru efectuarea operațiilor lui MIșu, „copilul cu față de înger” și am mai făcut un pas în acțiunea noastră de a strânge banii pentru terapiile de recuperare ale lui Ionuț. Loredana, îți mulțumim și te iubim!
 
Tot astăzi am dus la îndeplinire misiunea de a strânge cei 40.000 de Euro pentru operațiile chirurgicale care îi vor putea aduce simțul vederii unei fetițe, LIA, și am continuat să luptăm pentru Maria, fetița care are nevoie de operații de reconstrucție a corpului. De asemenea, am ajutat-o pe Alexandra să audă lumea din jurul ei și am strîns cei 50.000 de Euro pentru reconstrucția aparatului ei auditiv.

Am încheiat zi cu un concert de neuitat în Piața Unirii din Oradea. Loredana, Andra și Mira s-au unit pe scena din Orașul Faptelor Bune și au oferit din arta lor tuturor oamenilor care fac parte din lanțul faptelor bune.

România, fă rai din ce dai!




Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate