Live

ZU IS YOU

AFTERMOVIE | Ziua 2 în Orașul Faptelor Bune 2023: România, fă rai din ce dai!

AFTERMOVIE | Ziua 2 în Orașul Faptelor Bune 2023: România, fă rai din ce dai!

Ziua 2 | Orașul Faptelor Bune2023: România, fă rai din ce dai!

 

Pentru unii a fost o zi obișnuită de duminică, dar pentru cei 8 DJ-i Radio ZU, a fost o zi încărcată de emoții. Am continuat să luptăm pentru micuța Lia, un copil de 5 luni care a primit diagnosticul de retinopatie. I-am alungat lui Florin grija zilei de mâine, după ce i-am dublat venitul pe o perioadă de un an, ca să își poată crește liniștit cei 8 copii. Pentru că ne-a plăcut optimismul lui, l-am invitat în casa Radio ZU pentru a-l cunoaște mai bine. Apoi, am aflat povestea Mariei, o fetiță cu multe probleme de sănătate. Ne-am unit forțele să-i oferim o copilărie normală și am deschis o urnă pentru ea în fața casei Radio ZU. Sute de oameni au donat azi pentru Maria. Tot azi i-am dat speranță lui Ionuț că va putea merge din nou. 

Ziua s-a încheiat cu un concert LIVE în Piața Unirii din Oradea, unde au cântat Nicole Cherry, JO, Raluka și Andrei Bănuță. Prin arta lor, i-am răsplătit pe toți oamenii buni care au fost alături de noi. Mulțumim fiecărui om pentru ajutor!

Dacă vrei să faci o faptă bună, e foarte simplu. Intri pe radiozu.ro/orasulfaptelorbune și ieși mai împlinit. 
AICI găsești toate poveștile pe care le-am ascultat azi și cărora le-am găsit răspuns pozitiv.


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate