Live

ZU IS YOU

A răspuns cu „Ascult Radio ZU” și a câștigat 700 de euro la Morning ZU!

A răspuns cu „Ascult Radio ZU” și a câștigat 700 de euro la Morning ZU!

Hitul nostru preferat e răspunsul tău! Când îți sună telefonul, răspunde cu „Ascult Radio ZU” în primele 3 secunde și ne poți lua banii! Așa cum a făcut Mirela, azi, la Morning ZU!


În perioada 18 aprilie – 27 mai 2022, avem deschis la concursul „Ascult Radio ZU”, cel mai simplu concurs de radio! Te înscrii la concurs, noi te sunăm și tot ce trebuie să faci este să răspunzi cu „Ascult Radio ZU”. Sunt 3 cuvinte care îți pot aduce sute de euro!

Ascultătoarea noastră din Brașov, Mirela, s-a înscris la concurs, a fost pe fază la Morning ZU, și a câștigat 700 de euro. E cea mai mare sumă pe care am dat-o în aceste 2 zile de concurs. Iar până-n luna mai, sperăm să bucurăm cât mai mulți ascultători!

S-ar putea ca unii colegi să-ți facă o farsă și să te sune. Răspunde-le cu „Ascult Radio ZU”! Indiferent de cine te sună, adu-ți aminte să răpunzi cu aceste 3 cuvinte! Pentru că unul dintre apeluri poate fi de la noi. Succes!

Ai aici regulamentul: Concurs „Ascult Radio ZU”.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate