Live

ZU IS YOU

A cincea zi în #OFB2020: România se unește pentru Dănuț

A cincea zi în #OFB2020: România se unește pentru Dănuț
Aseară, în #OrasulFaptelorBune, s-a lăsat cu ZUper party. Faptele bune au fost răsplătite cu muzică bună. După o zi plină cu povești pe care le-am încheiat așa cum ne-am propus, seara a venit cu o porție sănătoasă de #MuzicaAia.

E a cincea zi de când trăim în Orașul Faptelor Bune și suntem hotărâți să scriem din nou istorie. Suntem obosiți, dar fericiți!

Punem de o cafea, ne încărcăm bateriile cu o serie de bancuri și ne apucăm de făcut fapte bune.

Dimineața zilei de duminică vine cu o poveste nu tocmai ușoară. Până joi, trebuie să-l ajutăm pe Dănuț să strângă 14.000 de euro.
La un banal control de rutină, șeful de post din Tărtărești, Dănuț, a descoperit că are o formă de cancer gastric. A ajuns la o clinică din Viena, unde a reușit să facă un tratament la care a răspuns foarte bine, însă mai are de făcut o singură ședință de chimioterapie și imunoterapie. Până acum, șansa la o viață normală l-a costat 60.000 de euro, bani pe care i-a strâns cu ajutorul colegilor și al prietenilor.



Haideți să îi „cumpărăm" Crăciunul lui Dănuț! El este cadoul pe care fetița lui, în vârstă de 9 ani, și-l dorește sub brad. Puțin câte puțin până când îl scăpăm pe Dănuț de chin!

Conturile în care se poate dona pentru Dănuț sunt:

RO55 BRDE 160S V086 6531 1600 - lei
RO54 BRDE 160S V486 6231 1600 - euro
Titular: Constantin Aurelian Dănuț
PayPal - [email protected]
Revolut - 0768002752



Ascultăm povestea Alexandrei și a gemenilor ei. Hai să îi facem să zâmbească!
Atât Alexandra, cât și copilașii ei, au mari probleme de sănătate. „Îngeri" din Orașul Faptelor Bune, haideți să facem un lanț de fapte bune pentru ei! 

 


O nouă poveste ajunge în Orașul Faptelor Bune. Daniela este mamă singură și are nevoie de ajutorul nostru. Are o fetiță, în vârstă de 3 ani, locuiește cu chirie în Bacău, iar venitul ei lunar este de aproximativ 1.500 de lei. 750 de lei se duc pe chirie și reușeste cu greu să acopere cheltuielile lunare. Tatăl copilului refuză să ofere pensia alimentară și nu se implică deloc în creșterea fetiței.




Loredana este învățătoare și a apelat la noi pentru că vrea să le facă o bucurie elevilor ei în prag de Crăciun.




La ceas de seară, în Orașul Faptelor Bune, ajunge povestea micuței Eva. La doar 1 an si 10 luni, fetița s-a născut cu o boală genetică incurabilă, fibroză chistică. Vesta de salvare a vieții Evei costă 10.000 de euro. Haideți să-i cumpărăm aer!



Ne unim inimile și facem un lanț de fapte bune pentru Ema și Lazăr! Misiunea noastră este să le redăm vederea. Faceți cunoștință cu cei doi artiști din Orașul Faptelor Bune 2020! 




Au revenit la microfoane oamenii de pe tura de seară. Adi Mihaila „The Hitman”, Raluca Benavides și Tea Teodorescu fac retrospectiva celei de-a cincea zi în Orașul Faptelor Bune.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate