Live

ZU IS YOU

5 piese pe care Nicole Cherry le ascultă pe repeat

5 piese pe care Nicole Cherry le ascultă pe repeat

 De la „Florile Tale”, la „Piesele Tale”


Cel mai mult ne place să vorbim despre muzică! Întrebarea „Ce piese asculți acum?” e pentru noi un fel de „Ce mănânci azi?”. Pentru că ne hrănim cu muzică ! Așa că am fost curioși să aflăm ce piese ascultă Nicole Cherry în perioada asta.

Săptămâna trecută, Nicole Cherry a venit în studioul ZU și a cântat în avanpremieră noua ei piesă, „Florile Tale”. După cântarea LIVE, am stat și la povești.

Am vorbit despre provocările din viața ei, despre următorul ei proiect muzical, despre artiștii cu care își dorește să colaboreze, dar și despre piesele din playlist-ul ei.

Rosalia, Adele și Ed Sheeran sunt unii dintre artiștii pe care Nicole i-a adăugat la ea în playlist.

Îți lăsăm aici cele 5 piese pe care Nicole Cherry le-a share-uit cu noi! Enjoy!

1. J Balvin & Ed Sheeran - Sigue2. Rosalia - La Fama ft. The Weeknd3. Nicole Cherry - Florile Tale4. Adele - Easy On Me 5. Paloma Mami - Cosas De La Vida 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate