Live

ZU IS YOU

13 ani Radio ZU: Uite ce ne-au mărturisit DJ-ii ZU

13 ani Radio ZU: Uite ce ne-au mărturisit DJ-ii ZU
13 ani de la prima emisie. 13 ani de când România este ZU. De 13 ani, ne porți noroc. De 13 ani, ZU e radioul tău de pe primul loc. Îți multZUmim!
 
„Bună dimineață! Ne auzim?” Acestea au fost primele cuvinte pe care le spunea Mihai Morar în prima zi de emisie. Se întâmpla acum 13 ani când s-a lansat radioul numărul 1.
 
Ieri, radioul tău preferat a împlinit frumoasa vârstă de 13 ani. S-a lăsat cu #MuzicaAia în difuzoare, cu torturi, voie bună, distracție, urări, dar și cu bani. Bani pe care i-a adus Omul-Negru.
 

N-am putut să lăsăm să treacă ziua fără un test de sinceritate. I-am întrebat pe DJ-ii ZU care a fost cel mai tare lucru pe care l-au făcut în ultimii 13 ani. Răspunsurile lor ne-au pus câte un zâmbet pe chip.
 
Mihai Morar: „Cel mai tare lucru pe care l-am făcut în ultimii 13 ani nu a fost un lucru, ci au fost trei: Mara, Cezara și Roua. Mara și Cezara s-au născut exact în anul în care s-a născut Radio ZU și Roua a venit doar ca să-mi amintească de faptul că cele mai tari lucruri de pe lume nu sunt lucruri”.
 
Emma: „Dacă e să mă gândesc la ce făceam acum 13 ani... eram mai nimic. Dar în toți anii ăștia, toate lucrurile mici pe care le-am făcut... m-au făcut să fiu Emma de la ZU”.

Daniel Buzdugan: „Cel mai tare lucru pe care l-am făcut în ultimii 13 ani este acela că am vorbit cu foarte multă lume. Radio ZU mi-a făcut cunoștință cu foarte mulți oameni. Pentru mine, ăsta e cel mai fain lucru, să comunic cu oameni. Cu oameni pe care nu-i cunoști. Pentru că de la oameni pe care nu-i cunoști afli lucruri la care nici nu te-ai gândit. Pentru că suntem bucăți de adevăr. Din fiecare bucată de adevăr se face marele adevăr”.
 
Adi Mihăilă: „Nu știu care este cel mai tare lucru, dar știu momentul de la Forza ZU Iași, 100.000 de oameni care au țipat într-un mare fel. O super energie! Și cred că e un moment simbolic pentru mine”.
 
Cristian Păun: „Nu știu dacă este cel mai tare, dar este unul dintre cele mai tari! De 13 ani, îmi trăiesc visul la propriu. Înainte să existe Radio ZU, îmi doream să lucrez la un radio național”.
 
Raluca Leahu: „În ultimii 13 ani, am făcut un copil. M-am întors la școală, m-am înscris la a doua facultate. Am niște ambiții intelectuale. Și mi-am învins frica de câini”. 
 
Răzvan Popescu: „ Are legătură cu Radio ZU. Se întâmpla acum 11 ani și jumătate, atunci când am fost angajat la radio și am primit provocarea de a strânge 30.000 - 50.000 de SMS-uri. Am reușit în doar 2 ore, alergând prin tot Bucureștiul, prin benzinării, supermarket-uri, restaurante, autobuze, să conving oamenii să dea un mesaj la ZU cu textul „Angajați-l pe Popescu!”. Iata-mă aici! Despre următoarele lucruri tari vorbim peste alți 13 ani”.
 
Raluca Benavides: „Cel mai tare lucru pe care l-am făcut în ultimii 13 ani a fost să dorm într-o casă de sticlă, 7 zile, la Universitate. Și doar alți 7 oameni au mai trăit asta”.
 
Adrian Lup: „13 ani sunt mulți. Dacă ar fi să dau un răspuns acum, în 2015, am venit la un interviu foarte relaxat și relaxant, în care am jucat chiar și un tenis de masă. M-am înțeles extrem de bine cu oamenii și am rămas aici. Ăsta cred că e cel mai tare lucru”.

Emil Ciucur : „Cea mai mare realizare din ultimii 13 ani este copilul. Iar din punct de vedere profesional este faptul că am reușit să mă dezvolt alături de cea mai frumoasă echipă de radio din lume”.

Radio ZU este lider de audiență la nivelul publicului comercial din București cu o medie de peste 130.000 de ascultători unici și o cotă de piață de 14.4%.

Vara aceasta, milioane de oameni au călătorit prin România alături de Radio ZU
 
Aceste rezultate foarte bune vin să reconfirme faptul că Radio ZU transmite programe realizate în acord perfect cu ascultătorii, cărora de 13 ani le transmite acele minunate emoții care-i țin pe frecvențele ZU.
 
Cel mai recent exemplu de campanie despre care putem discuta este „RADIOAVENTURA, Turul României cu Autorulota ZU”, desfășurată în vara care tocmai s-a încheiat. Timp de 2 săptămâni, în perioada 18 – 31 iulie 2021, Radio ZU a străbătut țara, a parcurs peste 3000 de kilometri, a realizat 10 ediții de matinal din orașe diferite ale țării, a adus în fața ascultătorilor povești de viață impresionante, a demonstrat, încă o dată, cât de faină este România. 
 
„RADIOAVENTURA este manifestul cel mai puternic că, oricât am fi de departe, avem nevoie să fim aproape. Ca să rămânem oameni între oameni.”, declara Mihai Morar în timpul campaniei.
 
„SEMPER UNA - MEREU ÎMPREUNĂ, aceasta este deviza Academiei Forțelor Terestre din Sibiu și cred că de atâția ani de când facem radio împreună am merita și noi să purtăm în inimi aceeași deviză! Merem pân’ la capăt, cum zice-o vorbă din Ardeal, no! Vă iubesc!”, declara Daniel Buzdugan la finalul campaniei.
 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate