Live

ZU IS YOU

„Heiii, eu sunt Raluca Benavides. Stai cu mine pe ZU de la 19:00 la 22:00!”

„Heiii, eu sunt Raluca Benavides. Stai cu mine pe ZU de la 19:00 la 22:00!”
„Heiii, eu sunt Raluca Benavides. Stai cu mine pe ZU de la 19:00 la 22:00! Vom asculta…”. Astea sunt planurile pe care le are Raluca cu tine, în fiecare seara de luni până vineri, cu începere de la ora 19.00. Acum 10 ani, însă, Radio ZU a avut ceva planuri cu ea, planuri care s-au materializat într-o poveste frumoasă. 
 
„ZU în 10 ani mi-a adus împlinirea profesională, dar și pe cea personală. Prin ZU mi-am cunoscut soțul, pe care îl ador, dar și pe cea mai bună prietenă, fără de care nu m-aș simți pe deplin fericită!”.

 
Îți mulțumim că ne asculți în fiecare zi, și datorită ție România este ZU de 10 ani. Pentru asta Raluca Benavides te premiază. Are de organizat 10 întâlniri față în față cu 10 super-artiști: Smiley, The Motans, Irina Rimes, Lidia Buble, Alina Eremia, Antonia, Inna, Carla’s Dreams, Delia, Andra.
Ascult-o și ai ocazia să ai o întâlnire face to face numai pentru tine cu artistul tău preferat!
Înscrie-te aici: Meet & Greet cu artistul preferat
 
Stai pe ZU! 10 ani. 1 radio.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate