Live

ZU IS YOU

„Când sunt în fața microfonului, tot restul se suspendă!”

„Când sunt în fața microfonului, tot restul se suspendă!”
„Hai, toată lumea!” și a venit! România este ZU de 10 ani, iar TU ești România. Cine te face să râzi de 10 ani, de la 07:00 la 10:00, pe ZU? 
 
Răpuns corect: „Daniel Buzdugan!”
 
Ce-l hrănește îți spune chiar el:
 
„Când sunt la metrou și-mi spune cineva "Te-am ascultat de dimineață și-am râs de m-am prăpădit!"  sau când mergi într-un spital și un medic de-acolo îți spune: "Tu nu știi cât bine faci, câtă bucurie dai unor oameni care, deși bolnavi, găsesc forța să zâmbească datorită vorbelor tale. Nu știi cum le crește speranța datorită glumelor pe care le spui tu la radio". Asta este marea recompensă pentru mine”.
 
În Septembrie, pe ZU, ai GIVEAWAY de la DJ-i! 
 
Ai aflat deja, da? De la Buzdu către tine poate pleca una dintre cele 10 excursii ZUper tari pe care le are de dat. 
De ce excursii? Explicația este simplă: „Pentru mine exista doua "dezinfectante". Primul e umorul, iar al doilea e ideea de vacanță. Care pentru mine e esențială”. 


 
Stai pe ZU! 10 ani. 1 radio.
 
Fiecare excursie dintre cele 5  pe care ai ocazia să le câștigi dacă-l asculți pe Buzdu în Morning ZU constă în 2 nopți de cazare și mesele pentru două persoane pe toată perioada sejurului. În plus, fiecare premiu vine cu specificul lui după cum urmează: 
 
Conac Polizu - 1 masaj de relaxare, degustare de vinuri, mic dejun servit în camera
Green Village - o excursie cu barca la gura de vărsare a Dunării în Marea Neagră 
Crama Avincis - vizită la cramă și domeniu si degustarea a 5 vinuri 
Crama Licorna - degustare vin
Conacul Archia - o ședință de echitație cu instructor
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate