Live

ȘTIRILE ZU

Tigroaicele – departe de titlu, anul acesta

Tigroaicele – departe de titlu, anul acesta
CSM București a câștigat aseară meciul cu SCM Rm Vâlcea din Liga Națională, cu 30 la 29 însă șansele pentru câștigarea campionatului sunt mici. Asta după ce, în tur, CSM a pierdut pe teren propriu cu 19 la 22 iar acum avea nevoie de o victorie la 3 goluri diferență. În prezent Rm Vâlcea ocupă primul loc în clasament, cu 51 de puncte. Urmează CSM, cu 48 de puncte. Deținătoarea titlului ar putea intra în posesia trofeului și astfel ar merge din nou în Liga Campionilor, dacă va câștiga toate meciurile până la finalul sezonului.

Între timp, în ediția actuală a Ligii Campionilor urmează meciurile din sferturi. Partida dintre CSM și Metz e programată pe 5 aprilie, în România. Returul va fi în Franța, o săptămână mai târziu.
 
 Foto: Junrlaul Național

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate