Live

ȘTIRILE ZU

Surprize la Indian Wells

Surprize la Indian Wells
Surorile Williams s-au duelat în această dimineață la Indian Wells. Serena a părăsit competiția după ce sora ei mai mare, Venus, în vârstă de 37 de ani  a eliminat-o în turul trei. A fost 6-3, 6-4 pentru Venus. Mai departe Venus o întâlnește pe Anastasia Sevastova.
Imediat după înfrângere, Serena a recunoscut că n-a fost un meci ușor. "Sunt dezamagită că am pierdut", a mai spus cea mai mică dintre surorile Williams, "mă așteaptă încă multă muncă, însă știu că pot să reușesc", a completat Serena.
Între timp, continuă seria surprizelor la Indian Wells. Azi-noapte a fost eliminată și favorita nr.4 – Svitolina părăsește și ea întrecerea. La fel și Elena Vesnina, campioana de anul trecut. Dupa primele trei tururi, nu mai putin de 23 dintre cele 32ă de favorite au fost eliminate!
Simona Halep e la un pas de pas de sferturile de finală. Are meci diseară, de la ora 20.00, cu ocupanta locului 55 WTA, chinezoaica Wang.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate