Live

ȘTIRILE ZU

Angajații din Sănătate dau drumul protestelor

Angajații din Sănătate dau drumul protestelor
Angajații din sistemul de sănătate se pregătesc de grevă generală, după ce, spun ei, salariile au crescut doar pe hârtie. Liderii sindicali au anunțat că protestele încep cu 4 zile de pichetări la sediile ministerelor Sănătății, Muncii și Finanțelor, dar și la sediile PSD. Asta se va întâmpla din 22 martie. Totul va culmina cu un miting în Capitală, la care vor participa mii de salariați din sănătate.
În plus, de astăzi, liderii sindicali încep să strângă semnături în vederea declanșării unei greve generale.
În replică, ministrul Sănătății, Sorina Pintea, spune că în Sănătate nu pot fi acordate sporuri mai mari de 30%. Că, într-adevăr, există și categorii unde, în urma plafonarii sporurilor, vor exista venituri mai mici … dar ministrul spune că aceste situații, sunt "corecții".
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate