Live

ȘTIRILE ZU

Simona Halep se pregătește să fie iar numărul unu!

Simona Halep se pregătește să fie iar numărul unu!
Simona Halep revine pe primul loc în clasamentul mondial feminin, la finalul turneului de la Dubai, care începe astăzi. Va fi din nou lider mondial de lunea viitoare. 
Simona se află în acest moment la doar 45 de puncte de actuala ocupantă a primului loc, daneza Caroline Wozniacki. Aceasta a anunțat că nu va juca la Dubai – pentru că anul trecut a jucat finala aici, Wozniacki pierde puncte importante. Simona n-a evoluat anul trecut la Dubai, așa că nu pierde nimic.
În timp ce Simona așteaptă să revină pe primul loc, Mihaela Buzărnescu atinge, de astăzi, cea mai bună clasare din carieră – locul 39 WTA. Iar Monica Niculescu reușeste un salt de 17 locuri – de azi e pe locul 75 WTA.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate