Live

ȘTIRILE ZU

Salvamontiștii au avut de furcă în weekend

Salvamontiștii au avut de furcă în weekend
Salvamontiștii au fost chemați să intervină în peste 100 de cazuri. A fost vorba de turiști răniți pe pârtii sau neechipați corespunzător și rămași blocați pe trasee.
 
A fost record pe pârtiile din Poiana Brașov. Aici, în doar o oră, 6 turiști au avut nevoie de intervenția medicilor – s-au ales cu entorse, fracturi şi alte traumatisme.
 
Jandarmii montani din Sinaia au reușit azi-noapte să-l recupereze și pe cel de-al șaptelea turist blocat în Bucegi. Cei 7 au schiat pe un traseu nemarcat şi au rămas blocaţi pe Valea Peleşului din cauza zăpezii mari și a ceții.
 
Și un accident grav a avut loc în weekend la Sinaia, pe pârtia care coboară de la 1400, Pârtia Nouă, unde un schior a fost izbit puternic de un snowborder. 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate