Live

ȘTIRILE ZU

Simona Halep – lider mondial încă cel puțin 3 săptămâni

Simona Halep – lider mondial încă cel puțin 3 săptămâni
Super-veste pentru Simona Halep – va continua să fie lider în clasamentul mondial femnin, indiferent de ce va face mai departe la Indian Wells … asta după ce daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, a părăsit competiția.
Wozniacki era singura adversară care îi ameninţă Simonei poziţia de lider. Nordica era nevoită să câştige titlul în această săptămână pentru a o detrona pe a noastră. Datorită punctelor acumulate, Wozniacki nu mai are cum să o întreacă pe româncă nici la turneul de la Miami, programat la sfârșit de martie.
La Miami, Simona are de apărat doar 215 puncte, în timp ce Wozniacki are 650. Asta înseamnă că Simona mai are garantate cel puțin trei săptămâni pe primul loc WTA.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate