Live

ȘTIRILE ZU

A murit omul de știință Stephen Hawking

A murit omul de știință Stephen Hawking
Omul de știință Stephen Hawking a murit în această dimineață, la locuința sa din Cambridge, la vârsta de 76 de ani. Familia a anunțat decesul fizicianului printr-un comunicat, fără alte detalii despre cauza morții.
Stephen Hawking și-a petrecut cea mai mare parte a vieții în scaun cu rotile și a comunicat cu ajutorul unui computer şi al unui sintetizator vocal … asta nu l-a împiedicat să fie profesor la catedra de Matematică la Universitatea Cambridge, teoretician al originii universului și unul dintre cei mai mari cosmologi contemporani. 
A fost invitat special de mai multe ori în serialul animat ”The Simpsons" și a apărut și într-un episod din Star Trek, iar inteliganța și umorul său au inspirat oameni din întreaga lume.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate