Live

ȘTIRILE ZU

Se anunță adversari puternici pentru FCSB în optimile Ligii Europa

Se anunță adversari puternici pentru FCSB în optimile Ligii Europa
În urma partidelor din ultima rundă a grupelor Ligii Campionilor, ŢSKA Moscova, Atletico Madrid, Leipzig şi Sporting Lisabona vor merge în urna favoritelor la tragerea la sorți şi îi vor ieşi în cale FCSB-ului doar dacă echipa lui Nicolae Dică încheie grupa pe locul al doilea.

Însă, și urna nefavoritelor cuprinde nume la fel de periculoase: Spartak Moscova, Napoli, Celtic şi Dortmund fiind printre potențialii advesarsari ai roș-albaștrilor, dacă vicecampioana termină pe primul loc.

Totul depinde de rezultatul din ultima partidă a grupelor Ligii Europa. Cu un succes în meciul cu Lugano, din această seară, FCSB va fi sigură de clasarea în fruntea grupei. Partida  se joacă de la 22ă și 5 minute, pe Arena Națională.

Foto: gsp.ro
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate