Live

ȘTIRILE ZU

S-a lasat cu plângeri penale în cazul grevei de la metrou

S-a lasat cu plângeri penale în cazul grevei de la metrou
Ministrul transporturilor, Catalin Drula a depus o plangere la DNA impotriva celor responsabili pentru blocarea metroului. Actiunea se refera la infractiuni precum zadarnicirea combaterii bolilor, abuz in serviciu, trafic de influenta sau santaj.
        De asemenea, Metrorex a facut sesizare la DIICOT privind prevenirea si combaterea terorismului. Un al treilea dosar penal a fost deschis de Parchetul de pe langa Judecatoria sectorului 4 pentru ca greva a avut loc fara asigurarea unei treimi din capacitatea de transport.   
Capitala este azi paralizata de greva de la Metrou. Peste 250.000 de călători au rămas dimineaţă fără transport, după ce sindicaliştii au decis să facă un protest spontan.

Foto: antena3.ro
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate