Live

ȘTIRILE ZU

Restricțile anuntate ieri de autorități vor intra in vigoare duminică, nu astăzi

Restricțile anuntate ieri de autorități vor intra in vigoare duminică, nu astăzi
Premierul Florin Cîțu a facut anuntul. Spune ca s-a luat aceasta decizie din cauza timpului scurt de implementare. Agentii economici trebuie sa isi adapteze programul la noile masuri asa ca au ragaz inca doua zile.
Potrivit restrictiilor decise de CNSU si adoptate de Guvern, magazinele din localitatile cu o rata a infectarilor de peste 4 la mie se vor inchide la ora 18. De asemenea, acolo unde incidența este de peste 7,5 la mie, oamenii se pot deplasa in afara locuintei pana la ora 20 toată săptămâna, iar acolo unde incidența este de peste 4 la mie, restricțiile se aplica doar in weekend. Modelele de declaratii pe proprie raspundere si adeverinte de la angajator, se gasesc pe site-ul cetrebuiesafac.ro.

Foto: observatornews.ro

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate