Live

ȘTIRILE ZU

Probleme în țară din cauza vântului puternic

Probleme în țară din cauza vântului puternic
Rafalele au doborât copaci, stâlpi de electricitate, panouri și elemente de construcție. În Capitală, 53 de copaci au căzut până acum pe carosabil sau pe mașini și au blocat sau îngreunat circulația. Astfel de situații s-au înregistrat și în multe județe din țară. De asemenea, mai multe localități prahovene au rămas fără curent electric.
Probleme sunt și pe calea ferată din cauza copacilor căzuți pe șine sau pe liniile de contact. În zona Ilfov – Călărași,  trenurile circulă pe un singur fir între Pasărea – Brănești și Fundulea – Brănești. De asemenea, traficul feroviar a fost oprit între Valea Călugărească și Ploiești Est. Mai multe trenuri de călători au staționat în gările din apropiere.

Foto: observatornews.ro
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate