Live

ȘTIRILE ZU

Pe elevi îi mai așteaptă o mini-vacanță la sfârșitul acestei luni

Pe elevi îi mai așteaptă o mini-vacanță la sfârșitul acestei luni
Desi abia au revenit la cursuri, pe elevi ii mai asteapta o mini-vacanta la sfarsitul acestei luni - Sfântul Andrei şi 1 Decembrie, plus weekend-ul. Apoi elevii vor intra in vacanta de iarna, de pe 22a decembrie pana pe 7 ianuarie. In acest moment sunt discutii la Ministerul Educaţiei – daca, de la anu, se păstrează varianta cu modulele sau se va reveni la semestre.
Elevii din România au cele mai putine zile de scoala: 170 în timp ce numărul zilelor de vacanță este 120. Potrivit unui raport european, mai multe zile libere decât ai noştri au doar elevii din Franţa, Malta, Estonia şi Letonia… in rest, peste tot in Europa se sta mai mult la scoală.

Foto: observatornews.ro

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate