Live

ȘTIRILE ZU

O noua ordonanță militară, cea de-a șaptea, a fost anunțată în weekend

 O noua ordonanță militară, cea de-a șaptea, a fost anunțată în weekend
Potrivit noii ordonante militare, orasul Țăndărei din judetul Ialomita, a intrat in carantina – devine astfel al doilea oras, dupa Suceava care e inchis. Interventia armatei, in weekend, la Tandarei pare sa-i fi convins pe localnicii care au luat in ras masura. Mai pot intra in Tandarei cei care transporta marfa si persoanelel care lucrează în afara localității.
        Pe lista cu zboruri anulate se mai adauga si alte destinatii in afara de Spania si Italia – e vorba despre tarile care au intrat sapatamana trecuta in zona rosie – nu se mai zboara, in urmatoatrele doua saptamani, catre si dinspre Austria, Belgia, Elvetia, Statele Unite, Marea Britanie, Irlanda, Olanda, Turcia si Iran.
Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, spune insa ca, in Uniunea Europeana, va fi permis transportul lucrătorilor sezonieri, prin curse charter, cu avizul autorităţilor din ţările de destinaţie.
Germania de exemplu, e una dintre tarile care are nevoie de ajutor la recoltatul fructelor si legumelor – nemtii au anunțat deja că vor permite muncitorilor străini să intre în ţară.
În plus, a fost prelungită suspendarea transportului rutier international de persoane spre Italia, Spania, Franta, Germania, Austria, Elvetia, Olanda, Turcia, Irlanda.

Foto: Antena 3
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate