Live

ȘTIRILE ZU

Garanții și rugăminți pentru profesori

Garanții și rugăminți pentru profesori
Profesorii nu vor intra în şomaj tehnic – declaratia ii apartine premierului Ludovic Orban, care le cere insa cadrelor didactice sa se implice mai mult in scoala online, astfel incat sa nu se puna problema inghetarii anului scolar.
Intre timp, elevii sunt nemulțumiți de modul în care se desfășoară cursurile online - Consiliul Județean al Elevilor Constanța spune ca, in multe dintre cazuri, volumul temelor e urias, ca se dau note si, izolat, se pun chiar absente.
Reprezentanții elevilor susțin că orele în spațiul virtual nu substituie recuperarea fizică a cursurilor, se fac doar recapitulari in aceasta perioada, iar profesorii n-au voie sa predea materie noua, sa puna note sau absente.

Foto: a1.ro
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate