Live

ȘTIRILE ZU

Masuri relaxate pentru persoanele de peste 65 de ani

Masuri relaxate pentru persoanele de peste 65 de ani
Inca un set de reguli in vederea limitarii imbolnavirilor cu noul coronavirus. A intrat in vigoare ordonanta numarul 4 care vine cu masuri noi sau cu actualizari la cele deja anuntate. Astfel, s-au relaxat restrictiile pentru persoanele de peste 65 de ani – acestea pot parasi domiciliul in orice interval orar, daca au nevoi medicale precum tratamente oncologice sau dializa. De asemenea, pot iesi intre orele 20-21 pentru a asigura nevoile animalelor de companie.
        Pe de alta parte, sunt reguli noi pentru cei aflati in izolare sau carantina. Cei care nu respecta aceste masuri, intra in carantina pentru inca 14 zile si suporta toate cheltuielile de cazare si masa, adica 300 de lei pe zi.
 
Foto: Antena3.ro
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate