Live

ȘTIRILE ZU

Carantină totală în Suceava

Carantină totală în Suceava
Municipiul Suceava si 8 localitati limitrofe (Adâncata, Salcea, Ipotești, Bosanci, Moara, Șcheia, Pătrăuți și Mitocu Dragomirnei) au fost inchise pe durata starii de urgenta, din cauza numarului mare de imbolnaviri cu noul coronavirus. Polita si Armata pazesc intrarile in oras iar pentru verificarea si restrictionarea accesului au fost instituite puncte fixe pe mai multe drumuri nationale, judetene si comunale. 
CFR Calatori emite bilete de calatorie numai pentru persoanele la care face referire articolul 3 din prdonanta militara, respectiv celor care lucrează în acea zonă in anumite domenii de activitate.
        Iar pe Aeroportul International „Ștefan cel Mare” accesul este permis doar pentru zboruri efectuate cu aeronave de stat, zboruri de transport marfă și corespondență, umanitare sau care asigură servicii medicale de urgență.

Foto: Antena 3

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate