Live

ȘTIRILE ZU

Halep – principala favorită la Doha

Halep – principala favorită la Doha
Avem lista jucătoarelor care vor participa la turneul de la Doha. Cap de tabel este Simona Halep. Ea a devenit principala favorită, după ce numărul 1 mondial, Naomi Osaka, s-a retras din competiție. La acest turneul participă 5 jucătoare din top 10 WTA. În afară de Halep, pe listă mai sunt Karolina Pliskova, Angelique Kerber, Kiki Bertens și Caroline Wozniaki. Turneul de la Doha începe luni. Anul trecut, competiția a fost câștigată de Petra Kvitova, după ce s-a duelat în finală cu Garbine Muguruza. În acest an, jucătoarea din Cehia a decis să nu participe.
 
Dealtfel, Petra Kvitova nu va fi prezentă nici la duelul de Fed Cup, România – Cehia. Întâlnirea din Grupa Mondială 1 va avea loc sâmbătă și duminică, la Ostrava.

Foto: a1.ro
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate