Live

ȘTIRILE ZU

Falsul medic italian va fi audiat

Falsul medic italian va fi audiat
Încep să apară victime ale falsului chirurg. Un medic român a prezentat cazul unei foste paciente care s-a ales cu cicatrice groaznice după operația efectuată de impostorul italian. Medicul român a făcut publice și fotografii cu rezultatele intervenției chirurgicale și spune că momentan, pentru această pacientă nu se mai poate face nimic constructiv.
Între timp, italianul, pe numele real Matteo Polini, a încercat să fugă din țară. A fost oprit la graniță, în timp ce se afla într-un tren cu destinația Budapesta. Escrocul va fi audiat în București, la secția 4.
Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a anuntat, astăzi, că se fac verificări la toate codurile de parafă date in 2018 și toate dosarele medicilor străini care au cerut sa profeseze in Romania.

Foto: a1.ro

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate