Live

ȘTIRILE ZU

Etapa a 4-a a grupelor Ligii Campionilor continuă

Etapa a 4-a a grupelor Ligii Campionilor continuă
 Azi sunt programate alte 8 partide. Printre acestea, Bayern – Olympiacos și Locomotiv Moskova – Juventus, ambele de la 19.55, apoi, Paris Saint Germain – Cluj Brugge sau Real Madrid – Galatasaray, cu Florin Andone, de la ora 22.
 Aseară, a fost spectacol. Chelsea a remizat cu Ajax, scor 4-4 după ce englezii au fost conduși cu 4 la 1. Borussia Dortmund a reușit o revenire de senzație în fața celor de la Inter Milano… conduși cu 2-0 la pauză, pe teren propriu, nemții au învins cu 3 la 2. Echipa lui Ianis Hagi, Genk, a pierdut cu 1 la 2 în deplasarea de la Liverpool, Lyon-ul lui Tătărușanu a învins Benfica, scor 3 la 1 iar Slavia Praga, cu Nicolae Stanciu a făcut egal cu Barcelona, 0 la 0.
  
Foto: a1.ro
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate