Live

NOUTĂȚI

Will Smith îi cere scuze lui Chris Rock: „Sunt jenat și acțiunile mele nu au indicat bărbatul care vreau să fiu”

Will Smith îi cere scuze lui Chris Rock: „Sunt jenat și acțiunile mele nu au indicat bărbatul care vreau să fiu”

Viața vedetelor nu e mereu însorită ca Palma de Mallorca. Câteodată e doar „Palma”. 
 

La Gala Oscar 2022, Will Smith l-a pălmuit pe Chris Brown pentru gluma referitoare la soția lui care e tunsă zero. Jada Smith are o boală care îi cauzează căderea părului, așa că Will Smith nu s-a putut controla emoțional când a auzit gluma, și așa a ieșit un film chiar la Oscar: „Palma Neașteptată”, în regia lui Will Smith. : ) )
 
Suntem oameni, greșim, iar important este să ne cerem iertare. Asta a făcut Will Smith într-o postare pe Instagram, la câteva ore după eveniment:
 
Violența în toate formele ei este otrăvitoare și distructivă. Comportamentul meu la Premiile Academiei de aseară a fost inacceptabil și inexcuzabil. Glumele fac parte din slujbă, dar o glumă despre starea medicală a lui Jada a fost prea mult pentru mine și am reacționat emoțional.
 
Aș dori să-ți cer scuze în mod public, Chris. Am fost dezechilibrat și m-am înșelat. Sunt jenat și acțiunile mele nu au indicat bărbatul care vreau să fiu. Nu există loc pentru violență într-o lume a iubirii și bunătății.
 
De asemenea, aș dori să-mi cer scuze Academiei, producătorilor emisiunii, tuturor participanților și tuturor celor care urmăresc din întreaga lume. Aș dori să-mi cer scuze familiei Williams și familiei mele King Richard. Regret profund că comportamentul meu a pătat ceea ce a fost o călătorie superbă pentru noi toți.
 
Sunt o lucrare în curs.
 
Cu sinceritate,
 
Will”, a spus actorul, pe pagina sa de Instagram. 

Vezi și: Premiile Oscar 2022. Lista completă a câștigătorilor

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate