Live

NOUTĂȚI

Oscar 2022. Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock: „Iubirea te împinge să faci lucruri nebuneşti”

 Oscar 2022. Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock: „Iubirea te împinge să faci lucruri nebuneşti”

 Will Smith vorbește despre iubire și familie, după ce l-a pălmuit pe Chris Rock pe scena decernării Oscarurilor, pentru a-și apăra soția. 


La Gala Oscar 2022, Will Smith l-a lovit pe prezentatorul Chris Rock, după ce acesta a făcut o glumă despre faptul că soția sa e rasă în cap. Și nu degeaba îl cheamă „Rock”, pentru că nu a schițat nimic când a primit palma. Am crezut că e o glumă, dar nu a fost așa. Will Smith și-a apărat soția în continuare într-un discurs despre iubire și familie. 

Jada Pinkett Smith, soția lui Will Smith, suferă de o boală care îi cauzează căderea părului, așa că pe Will Smith l-a afectat puternic fiecare cuvânt al prezentatorului. 

În discursul de acceptare a premiul Oscar pentru rolul principal din filmul „Richard King”, Will Smith și-a cerut scuze:

Vreau să-mi cer scuze faţă de Academia de Film Americană, vreau să îmi cer scuze faţă de toţi colegii mei nominalizaţi. Iubirea te împinge să faci lucruri nebuneşti (...) Ştiu ce trebuie să fac atunci când noi toţi trebuie să rezistăm în faţa abuzurilor, când trebuie să rezistăm în faţa oamenilor care vorbesc prostii în această industrie."

Vezi tot momentul aici!

Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock



Discursul lui Will Smith



Dacă întâmplarea ar fi fost în România, discursul lui Will Smith ar fi sunat așa: „I-am dat perversă ca pe Târgu Ocna și acum tot ei cheamă poliția”. :)) Pentru cei care își aduc aminte de acest moment și pentru a termina într-o notă funny. E luni, sunt multe evenimente neplăcute în lume, dar alternăm cu hituri și voie bună pe ZU!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate