Live

NOUTĂȚI

VIDEO | Ultimul episod din Ice Age: Scrat, cel mai iubit personaj, a reușit să prindă ghinda!

VIDEO | Ultimul episod din Ice Age: Scrat, cel mai iubit personaj, a reușit să prindă ghinda!

Disney a cumpărat recent Blue Sky Studios, compania care a produs Ice Age. Înainte de a intra în posesia Disney, producătorii de la Blue Sky Studios au realizat un ultim filmuleț din Ice Age, în care veverița Scrat a reușit să prindă și să mănânce ghinda. 
 

Scrat este unul dintre cele mai îndrăgite personaje din seria Ice Age. Timp de 20 de ani, faimoasa veveriță s-a dedicat unui singur scop: acela de a prinde o ghindă. Și scopul ei s-a îndeplinit în acest ultim episod! În sfârșit, Scrat poate să-și mănânce ghinda în pace. :)
 
Fanii s-au întristat când au văzut acest ultim filmuleț, dar s-au și bucurat pentru că Scrat și-a îndeplinit visul. Aceștia au distribuit pe social media ultimele secvențe din filmul de animație Ice Age. Acesta e sfârșitul unei ere glaciare! 
 


Am plâns! :( Asta au făcut și fanii Ice Age:
 
Mor de plâns, pentru că în sfârșit Scrat a reușit să prindă acea ghindă. El și ghinda lui au fost prima fotografie a companiei de producție Blue Sky. Și acumb au dat ceea ce oamenii și-au dorit de 20 de ani, ca un ultim rămas bun de la acest studiou.”, a scris un fan pe Twitter. 

 
Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate