Live

NOUTĂȚI

VIDEO | Jennifer Lopez anunță data lansării primului ei documentar Netflix

VIDEO | Jennifer Lopez anunță data lansării primului ei documentar Netflix

De la „Jenny From The Block”, la primul documentar Netflix!
 

Documentarul Netflix „Halftime” despre întreaga carieră a lui Jennifer Lopez va avea premiera mondială pe 14 iunie, în cadrul Festivalului de Film Tribeca.
 
Jennifer Lopez a postat pe Instagram un video în care a anunțat data de lansare pentru „Halftime”, primul ei documentar Netflix. Alături de clip, artista a scris: 
 
Este doar începutul. Halftime, un Documentar Netflix despre Jennifer Lopez, va fi lansat pe 14 iunie. Entuziasmați-vă!”, a transmis Jennifer Lopez. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)


Documentarul surprinde viața lui Jennifer Lopez, de la cariera de actriță, până la succesul muzical. Mai mult de atât, documentarul arată momente private din viața artistei, acele momente din culise după care fanii tânjesc.
 
„Halftime” e un documentar regizat de Amanda Micheli, iar acțiunea se focusează pe reprezentația lui Jennifer Lopez de la Super Bowl Halftime 2020, alături de Shakira.
 
Jennifer Lopez ne-a surprins cu rolurile și hiturile ei, așa că de abia așteptăm să vedem acest documentar! 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate