Live

NOUTĂȚI

VIDEO | TOP 5 cele mai bune filme de Paște pentru întreaga familie

VIDEO | TOP 5 cele mai bune filme de Paște pentru întreaga familie

Filmele ne aduc împreună! Așa că în zilele de Paște, îți recomandăm 5 filme pe care le poți viziona cu familia și prietenii! De la animația „Petter Rabbit”, până la filmul spiritual „Fatma”.


Există un film pentru fiecare stare de spirit. Așa că am făcut acest playlist de filme cât mai variat.

Dacă vrei să râzi, te ajută „Petter Rabbit”, un iepure vorbitor și amuzant, care se aventurează prin oraș, în lipsa stăpânilor. „Hop” e un alt film care dă viață iepurașilor și care te binedispune.

Dacă îți dorești să înveți ceva nou, „A Week Away” e filmul potrivit! Aici, Will Hawkins, personajul prinicpal, îți arată cum să îți deschizi inima către oameni noi și cum să ajungi la acel nivel de credință care îți aduce pacea. Aici se încadrează și filmul „Come Sunday”, care ne învață să acceptăm diferențele dintre noi, în ceea ce gândim, simțim și acționăm.

Dacă ai nevoie un film care să te facă să crezi în miracole, atunci „Fatma” e alegerea perfectă! E un film care ne trimite în Portugalia, în 1947, în locul numit „Miracolul Soarelui”, unde 3 copii au spus că au văzut-o pe Fecioara Maria. Just believe in miracles!

Când nu mai poți să mănânci cozonac, poți să spui „Mai pot un film!”. Aici sunt recomandările noastre. Paște liniștit!


1. Fatima 



2. Petter Rabbit 




3. Come Sunday 




4. Hop
 

5. A Week Away 




Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate