Live

NOUTĂȚI

ASCULTĂ | Piesa care a ajuns din Linkool lui Cuza, în Top 10 Shazam România!

ASCULTĂ | Piesa care a ajuns din Linkool lui Cuza, în Top 10 Shazam România!
Popescu și Cuza își încep fiecare emisiune cu piesa surpriză din #LinkoolLuiCuza! E pop? E dance? E trap? Numai linkool știe! Cert este că sunt piese numai bune de luat cu Shazam și de pus pe repeat.

Din Linkool lui Cuza, în playlist-ul Radio ZU!

Săptămâna trecută, la Linkool lui Cuza, am ascultat piesa „Gotta Give Me” de la Saco & Sebastien. E piesa aia pe care o găsești random pe YouTube și despre care spui „Wow, cât de tare sună! Merită mai multe vizualizări!”. Așa că de asta ne-am ocupat împreună! Ne-ați spus cât de tare vă place, că o aveți pe repeat, așa că am adăugat piesa în playlist-ul Radio ZU!

Din playlist-ul Radio ZU, în top 10 Shazam!

Știi acel moment când asculți o piesă la radio, care îți dă o stare bună, și nu știi cum se numește, așa că o iei cu Shazam? Acel moment a făcut ca piesa „Gotta Give Me” să urce în top 200 Shazam România, pe a zecea poziție.

Mulțumesc, Popescu și Cuza! Mulțumesc, Radio ZU, pentru sprijinul vostru! Nu pot să cred că a ajuns atât de departe noua mea piesă în colaborare cu Sebastien! Vă îmbrățișez din Olanda!”, ne-a spus Saco, într-un mesaj pe Instagram.

Prin urmare, de data asta, voi ați surprins Linkool lui Cuza! Mulțumim pentru că ne ascultați! You’re the best!

Ascultă piesa aici! 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate