Live

NOUTĂȚI

Video Teaser: Irina Rimes ft. Carla´s Dream - 3 inimi

Video Teaser: Irina Rimes ft. Carla´s Dream - 3 inimi
OMG! OMG! Opriți tot! Doi dintre cei mai tari artiști care se aud la Radio ZU au pus-o de o colaborare. Irina Rimes și Carla's Dreams se descurcau de minune și pe cont propriu, dar acum pregătesc ceva care probabil va sta în trending pe YouTube pentru multă vreme.

Piesa se numește „3 inimi”, iar faptul că nu știm exact când va fi lansat videoclipul ne neliniștește teribil. Așteptăm... Ce să facem?

Arzi de nerăbdare să vezi noul clip? Și noi. Pare ca va fi ceva inedit judecând după puținele imagini pe care le avem până acum. Urmărește teaser-ul de mai jos!




PS: HEI! CITEȘTE ASTA!
Când România e în starea de urgență, radioul e starea de bine. Ascultă Radio ZU! DJ-ii noștri rămân pe frecvență și își mențin programul normal. Ei sunt „on” în fiecare zi la microfon. Îi poți asculta pe radiozu.ro/live, pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) și pe frecvența din orașul tău (vezi lista frecvențelor). Ai grijă de tine! Rămâi în starea de bine!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate